Приватност и законско право

Нашите производи на оваа страница се лиценцирани и законски заштитени. Пресвртувањето во било каква форма поради која било причина е строго забрането законски.

Информациите што ги добиваме од Iam Power-SUN AND STARS DOO

ќе се третираат како Доверливи информации, се или не се етикетирани како такви. Вие се согласувате да не копирате, користите, продавате, дистрибуирате или на друг начин да откривате какви било доверливи информации на други лица освен (а) други членови на Iam Power-SUN AND STARS DOO кои се во добра состојба или (б) ако тоа е побарано со судски налог или но под услов да му дадете на Iam Power-SUN AND STARS DOO писмени причини за таков акт, а откривањето на оваа информација ќе им овозможи на Iam Power-SUN AND STARS DOO да ги заштитат доверливите информации.

Информации за приватност

Вашата приватност е важна за нас. Значи, развивме Полиса за приватност која вклучува информации за тоа како собираме, користиме, прикажуваме, ги наддаваме и ги зачувуваме вашите информации.

Ве молиме, одвојте време за да се запознаете со условите за приватност и да ни известите дали имате било какви прашања. Вашите податоци нема да се користат или да се дадат на трети лица без ваша дозвола.

Собирање и споделување на вашите информации.

Лични информации се податоци кои можат да се користат за уникатно поврзување и идентификација на лице. Од вас ќе треба да ги обезбедите вашите лични податоци за време на процесот на кој ќе се пријавите на нашата веб-страница или институт. Ние ќе ги споделиме вашите информации само во рамките на персоналот за информативни цели. Тие, исто така може да се комбинираат со дополнителни информации за да ги исполнат и да ги подобрат нашите производи, услуги, содржини и промоции.

Еве неколку примери за некои од личните информации што ги собираме и како би можеле да ги искористиме.

Кои лични информации се собираат

• Кога креирате сметка, купете некој производ, преземате било какви податоци, се претплатите на известувања или учествувате во он-лајн анкети, во Iam Power-SUN AND STARS DOO Интернет-продавницата, можеме да собереме разни информации, вклучувајќи го вашето име и презиме, адреса, телефонски број , Е-пошта адреси, Контакт параметри.

• Ние не собираме или не уништуваме никакви информации од вашата кредитна картичка или должник од некоја причина, ги користите вашите информации за картичката само кога купувате производ или услуга и таквите информации не ги чува или одржува ниту една страна, која се користи само за обработка на плаќање.

Како да го користиме во вашите лични информации

• Личните информации што ги собираме ни овозможува да ве информираме за најновите производи / услуги на Iam Power-SUN AND STARS DOO, податоци, новости и претстојните настани. Исто така ни помага да ги подобриме нашите услуги, содржини и промоции. Ако не сакате да бидете на нашата листа, можете да се откажете секогаш кога сакате освежување на вашите преференции.

• Исто така, користиме лични информации за да ни помогнеме да развиваме, испорачуваме и подобруваме нашите производи.

• Понекогаш можеме да ги користиме вашите информации за да ви испратиме важни известувања, вклучувајќи купување на комуникации и ваши впечатоци за производи или услуги. Бидејќи овие информации се важни за вашата интеракција со Iam Power-SUN AND STARS DOO, можеби нема да треба да се откажете да добивате ваков тип на информации.

Iam Power-SUN AND STARS DOO

________________

07,03,2019