"Si të komunikojmë me Universin që të arrijmë manifestimet e bukura në jetë, mësoni si ta bëni Për 14 Javë Rradhazi”.
- Me Mimoza Thaqin- Mentoren e Mrekullive

KURS 14 JAVOR 87-MINI-USHTRIME PËR LARGIM TË FRIKËS DHE 87-MINI-MEDITIME PËR PËRQAFIM TË DASHURISË DHE DËSHIRËS.

Kohëzgjatja e kursit: 14-Javë Çdo të shtunë 1 orë në Zoom

14-Audiot e Kursit do ta keni për gjithë jetën.

Fillon: 10 Qershor

Çmimi për anëtarët e Iam Power: 47 Euro

Për Jo anëtarët: 87 Euro

Përshëndetje! Unë jam…

Ndiheni të pafuqishëm, të shqetësuar, të vetmuar apo të trishtuar?

Thjesht kthehuni te një nga 87mini-meditimet për t’u ngritur mbi frikën, dhe të lëvizni drejt asaj që dëshironi.

• Dëshironi të ndiheni më të bollshëm, me fat, më të sigurt apo të frymëzuar?

• Pastaj kthehuni te një nga 87 mini-meditimet për të përqafuar dashurinë në mënyrë që të mund ta transformoni menjëherë përvojën tuaj tani.

Kontakt ne tel: +38975305999☺️

Mirë se vini në IAM POWER- MANIFESTIMI FILLESTAR!

Ky kurs përmban teknika manifestuese për t’ju ndihmuar të krijoni dhe të jetoni një jetë sipas dizajnit tuaj.

Çfarë do të mësoni:

💜 HAP PAS HAPI: Ky kurs ju çon në një proces hap pas hapi për të krijuar një jetë të jashtëzakonshme. Ky proces i fuqishëm dhe praktik Iam Power është krijuar për të shfrytëzuar sa më shumë jetën tuaj të zënë me mjete të lehta për t’u përdorur dhe meditime që ndryshojnë jetën.

💜 ÇELËSI: Është çelësi i potencialit tuaj të pakufishëm në shpirt, mendje, trup dhe emocione. Për të krijuar më shumë kontroll në trurin dhe mendjen tuaj, por TANI do të mësoni diçka që vërtet do t’ju çojë në lartësi të reja në praktikën tuaj. 

💜 LEHTË: Këto teknika janë krijuar për të qenë të lehta për t’u përdorur dhe për t’u siguruar që ju jeni në krye të mendimeve tuaja – jo mendimet tuaja në krye të juve.

💜 MANIFESTO: Tani, ju jeni të vetëdijshëm për sekretet e veçanta të familjes Iam Power për të manifestuar atë që dëshironi. Ju jo vetëm që do të mësoni se si të mendoni ndryshe – do të mësoni se si të ndryshoni besimet tuaja kufizuese, të lidheni me qëllimin e jetës dhe shpirtin tuaj dhe të mësoni të prisni rezultate reale në jetën tuaj.

Dhe shumë informacione të mbledhura për ju që ju të manifestoni Mrekullinë që ju jeni.

Njihuni me Mimoza dhe Avni Thaqin, të cilët që nga viti 2009 kanë qenë një nga kanalet më të njohura të Ligjit të Tërheqjes në YouTube dhe facebook me afro 1,000,000 shikime çdo muaj. Si Mimoza ashtu edhe Avniu kanë një dashuri të madhe për popullin e tyre dhe me gjithë zemër e shpirt duan të ndajnë me ata informacionet e fshehura, janë të çertifikuar nga klubin privat Amerikan GIN. Së bashku ata kanë përkthyer shumë libra. Ata janë mjeshtër të mëdhenj të shkallës 6 në GIN dhe të dy janë themeluesit e klubit Iam Power. Një kompani e përkushtuar për të ndihmuar njerëzit të jetojnë jetën e tyre më të mirë fizikisht, emocionalisht dhe energjikisht. Mimoza dhe Avniu kombinojnë mjetet e shkencës së fundit së bashku me mësimet e lashta për të ndihmuar klientët e tyre të zhbllokojnë potencialin e tyre të plotë të manifestimit. Mimoza dhe Avniu mentorojnë klientë në 23 vende të ndryshme. Ata kanë punuar me aktorë, shkrimtarë, mjekë, inxhinierë, ndërmarrës dhe çdo profesion tjetër në mes.

Çmimi për Anëtarët në Iam Power : 47€

Çmimi për jo anëtar : 87€

Kjo është Ngjarja Manifestuese e Verës! Garantoni veten se 2023 është viti juaj më i mirë ndonjëherë.

REGJISTROHU TANI VENDET JANË TË LIMITUARA

Lidhu me dridhjen e dashurisë, bollëkut dhe lumturisë. Do t'ju ndihmojë të pastroni frikën dhe dyshimet tuaja, në mënyrë që ta bëni vitin 2023 një vit të mbushur me dashuri, bollëk dhe lumturi. Pretendoni 2023 si vitin tuaj. Bashkohuni me ne më 10 Qershor drejtpërdrejt me Iam Power

ÇFARË PO THONË NJERËZIT PËR SEMINARET TONA