Current Status
Not Enrolled
Price
5
Get Started
or
Kursi
Materials

Ç’do dhënie numërohet!

Shtëpia ndërtohet një tullë në kohë. Dhënia mund mos të ketë shumë vlerë për ju, por ajo do të thotë ndryshim jete për dikë tjetër!

Donacion për Iam Power ( gëzimdhënje) 5 Euro në Muaj

Donacion për Iam Power ( gëzimdhënje) 10 Euro në Muaj

Donacion për Iam Power ( gëzimdhënje) Sa do Zemra juaj

Kur mendojmë për dhënien, ne shpesh përfytyrojmë filantropë të pasur si Behgjet Pacolli ose Bill Gates. Asgjë nuk mund të jetë më larg nga realiteti sesa lidhjet e kahershme që kemi bërë midis pasurisë dhe bërjes së veprave të mira dhe ndryshimit.

Po, njerëzit e pasur janë donatorë të mëdhenj të rëndësishëm, por shumica e donacioneve sigurohen nga shuma të vogla, të rregullta nga donatorët.

Dhënia për bamirësi është e para
dhurimi me zemër ka një ndikim më të madh sesa dhurimi me para ose kohë pasi po e bëni sepse kauza është e rëndësishme për ju. Le të shqyrtojmë disa faktorë shtesë që janë të rëndësishëm për ju.

Si po ndihesh? Ju mund të angazhoheni për ushqim të mirë dhe një vrap të rregullt në orën 6 të mëngjesit nëse shëndeti juaj është thelbësor për ju. Ose ndoshta ju e doni karrierën tuaj dhe shpenzoni kohë dhe para për ta zhvilluar atë duke përfituar nga mundësitë e zhvillimit profesional.

Ne po përpiqemi të theksojmë se vendosja e prioriteteve dhe angazhimi për atë që ka më shumë rëndësi për ne është diçka që bëjmë çdo ditë, dhe dhënia e bamirësisë nuk është ndryshe. Dhënia është më shumë sesa thjesht përdorimi i kartës suaj të kreditit ose dërgimi i një çeku; është një angazhim i përzemërt për të ndihmuar kauzat që janë më të rëndësishme për ju.

Mbrojtja e fëmijëve dhe familjeve është e para
Ne respektojmë sigurinë dhe shëndetin e fëmijëve në Iam Power. Prioriteti ynë kryesor është t’i mbajmë ata të sigurt në familjet e tyre. Nëse jeni dakord me ne për këto parime, momenti për të premtuar mbështetjen tuaj është pikërisht tani.

Ju merrni vendime çdo ditë. Është tani koha për të vendosur nëse doni t’i kushtoheni mbrojtjes së familjes nga dhuna verbale dhe fizike. Këtu janë tre veprime që mund të ndërmerrni menjëherë për të vënë në plan të parë sigurinë e fëmijëve në jetën tuaj:

Merrni trajnime në Iam Power
Zgjidhni një trajnim që mund t’i jepni një shoku.
Bëni një donacion mujor të përsëritur për Iam Power.
www.iampower.al

Zgjedhja e mënyrës për të kontribuar vjen më pas pasi të jeni gati të ofroni. Një qasje fantastike për të rritur ndikimin tuaj është t’i bashkoheni komunitetit të donatorëve mujor në Iam Power.
Iam Power mund të mbështetet në mbështetje afatgjatë dhe të besueshme nga dhuratat e përsëritura prej vetëm 5 Euro, 10 Euro, 50 Euro ose më shumë sa dëshiron zemra juaj!

Megjithatë, dhënia e parave nuk është forma e vetme e dhënies. Dhënia e kohës dhe vëmendjes suaj për këtë problem të rëndësishëm mund të ketë një ndikim më të madh.
Për t’u informuar për të gjitha mënyrat se si mund të mbështesni mbrojtjen e fëmijëve dhe familjeve çdo ditë, regjistrohuni në emailin tonë mujor, Duhet guxim.

Është më mirë ti dhurini personit edukimin për tu bërë i Zoti i vetes se sa ti jepni çdo muaj disa euro për të mbijetuar.

Kur ju i jepni edukimin në Iam Power ju e keni shpëtuar për një jetë që dtth një donacion i juaji i vogël mund të barazohet me gjithë financat dhe jetën e lumtur të një njeriu, 5 euro ose 10 euro që ju dhuroni për dikë mund të bëhen miliona euro.

Së bashku, le të përdorim fuqinë e bujarisë për të transformuar botën!

Zbuloni si të çlironi forcën sekrete të Universit-Fuqinë e mendimeve tuaja

Ju ftojmë të jeni pjesë e familjes së madhe Iam Power dhe të jeni me ne në nismën “Dhënia me Gëzim”

Kjo nisëm konsiston me:

  • Mastermendje javore, ku ne mblidhemi çdo javë së bashku dhe vijmë ne ndihmë të një personi që po kalon një sfidë të caktuar!

Imagjinoni efektin e dërgimit të qëllimeve pozitive dhe të dashura përveç dhënies së ilaçeve ose trajtimit TË SËMUNDJEVE.

Pse të prisni më gjatë kur tashmë keni pritur gjithë jetën tuaj?

Jepni me gëzim dhe ndihmoni veten dhe të tjerët! Do të mbajmë:

  • Çdo javë takim në zoom!
  • Çdo javë një person që merr energji dhe shërim për sfidën që po kalon!
  • Çdo javë energji e jetës dhe shërimit për të gjithë!
  • Çdo javë takim me familjen e madhe Iam Power!

Secili mundet që çdo muaj të ndaj 1-5% nga të ardhurat e tij për të tjerët!

Nëse këtë që ndajmë mënjanë e japim me Gëzim ajo që japim kthehet e shumëfishuar te ne!

MËSONI një teknikë të plotë për të shfrytëzuar energjitë kolektive të MASTERMENDJES dhe për të çliruar fuqinë tuaj latente për të përmirësuar fuqitë tuaja për të shëruar të tjerët – dhe veten tuaj

Për herë të parë, Mimoza do të nisë një program me të cilin Çdo javë nga 10-20 min ju do të përshpejtoni mënyrën e përdorimit të mendimeve tuaja për të kapërcyer saktësisht atë që ju pengon ende të realizoni ëndrrat tuaja – për marrëdhëniet tuaja, karrierën tuaj, familjen tuaj. aspiratat tuaja më të larta.

5 Euro në muaj

10 Euro në muaj

Sa të dojë zemra juaj

Detajet

Cfarë do të bëjmë ne me të ardhurat nga ky event unik?

Do të dhurojmë trajnime në Iam Power për persona që nuk kanë mundësi ekonomike!
Do të dhurojmë mbështetje për njerëzit që vërtetë kanë nevojë për ne dhe nuk kanë mundesi ekonomike!

Si do funksjonojë kjo nisëm?

Çdo javë ju do të dërgoni në emailin tonë info@iampower.al sfidat tuaja: finaciare, shëndetësore ose shpirtërore.
Pasi ne ti kemi lexuar ato do të zgjedhim një sfidë që është më e vështirë dhe duhet ndihmuar. Qëllimi dërgohet nga zemra juaj dhe ndjeni energjinë kolektive të anëtarëve të mastermendjes. Pas kësaj do të vëzhgoni nëse ndonjë çështje shëndetësore ose tjetër në jetën tuaj përmirësohet pas pjesëmarrjes.
Eventi do të mbahet vetëm live dhe nuk do ketë video të ruajtura.